NIEUWS

Eerste DDS controle voor EU-TR 2013 door NVWA uitgevoerd

Ons vakgebied aangaande documenten, etc. strekt voornamelijk uit over invoer van hout vanuit Azie, specifiek China, Indonesie, Maleisie en Singapore en Africa (vooral Cameroon, Ghana, Gabon). 

Nog steeds is er in Cameroon, Ghana en Gabon veel onduidelijk wanneer het gaat om de voortgang/implementatie van de VPA-EUTR2013. Heeft u vragen inzake de VPA met Cameroon of Ghana? Bel of mail ons! 

Wellicht kunnen wij uw vraag meenemen in gesprekken met relevante marktpartijen en beantwoord krijgen. Een nieuwe reis naar Cameroon of Ghana ligt in het verschiet..

Voor documentcontrole, verificatie van de noodzakelijke formulieren, in het veld (land van oorsprong) werken wij vrijblijvend samen met Nepcon en Bureau Veritas.  

 

FLEGT/EU-TR 2013 en VPA's.... Ongemakkelijke Feiten. 

De eerstvolgende FLEGT workshop EU-TR 2013 is op 9 november 2017. Plaats Postillion Hotel Amsterdam, Tijd 12.15 -17.00 uur.

Ga naar het contactformulier voor het aanvragen van de informatie over EU-TR 2013 workshop "Ongemakkelijke feiten". Nadere informatie volgt.

Symaco ondersteunt bedrijven met het opstellen van een Stelsel van Zorgvuldigheidseisen, legaal hout inkopen EU-TR 2013 (Europese Timber Regulation 2013).

Klik hier voor de Briefing Note FLEGT Indonesia.

Klik hier voor het EIA Report China.

Klik hier voor het rapport over Kameroen en het Congo Basin